Nov 30, 2010

video maria ozawa yang siot!

Siapa tahu sape dia? Aku rasa sume tahu pasal dia kan.. dia kan aktress jepun yang kawaiii camtu. Dengan lakonan dia yang selalu tuuuttt... tapi kali ni lebih teruk lagi. Dah..dah.. kali ni aku malas nak cakap panjang.. korang view web ni untuk tahu lebih lanjut k.. tak sanggup r aku nak letak video ni dalam blog aku. Kang tak pasal- pasal aku dapat dosa. Isy!

maria ozawa n luna maya dah jadi kawan ke? nape ada video maria kat tmpat dia ek? takpe..klik je k..

www.luna-maya.com

credit : kak amar

5 comments: