Dec 31, 2010

alamak.. ada jugak muka indon serupa Khairul Fahmi???!

Lagi- lagi Khairul Fahmi, goalkeeper Malaysia kita ni. Sejak kemenangan diorang semalam tu, semua page pemain-pemain bola kita ni dah banyak yang like sampai- sampai awek diorang pun kena tempiasnya sekali! Dasat.. tapi ini lagi dasat ni. Pasal apa? Haiii.. dah baca tajuk mestilah dah tahu kan? hehe.. 

Ni.. aku nak share la ni dengan korang semua ni. Nak tanya, Apek kita yang sorang tu ada kembar ke? Takde ek.. habis tu yang ini apa? Klik kalau nak tengok gambar ni, serupa bangat deh!




Tadddaaa...!! Serupa ke tak ni? Jangan salah faham, ini adalah orang yang berbeza! Sorang tu mesti la kenal kan.. apek a.k.a Khairul Fahmi dan seorang lagi tu Daniel Mananta, seorang VJ kat indonesia. See? beza kan? Tapi serupa gegiler r.. Tak tahu den nak cakap apa lagi dah.

Baru- baru ni, Daniel ada post sesuatu kat twitter dia. 


Huhu, korang nilai laa sendiri ek.. =)

5 comments:

  1. haha, yg sama tang mata sepet je kot~ :D

    ReplyDelete
  2. muka dorang sipi sipi je.huhu

    nway i follow u :D

    ReplyDelete
  3. salam edora..tahniah, anda di tag di sini k..

    http://anaraudhah.blogspot.com/2011/01/food-tag-4-me-wow.html

    ReplyDelete
  4. alo....... tak same pun.. apek kita lagi ensemmm tawww~

    ReplyDelete
  5. ade la iras2 sket. tapi tataw tang mane. mulut? mata? aha.


    mane shoutbox? ke tiqaa yg x nmpk nih? huhu

    ReplyDelete