Dec 28, 2010

awesome grafiti..!!

Sebenarnya tak terlintas pun nak post entry sekarang. Sedang nak cari ilham untuk melukis katun tu tetibe tergolek ke sini pulak. Isy..isy.. apapun, memandangkan akupun suka benda- benda camni. So dengan baik aty nya aku share gak dengan korang. Shum klik untuk tengok gambar- gambar ni. REALITI ATAU FANTASI?




sape yang da kene kapak ni?



meriah gegiler..


air terjun?




Grrrrrr....!!!



meh cakap kat aku, sape yang tertinggal suar ni..aisyyy..tak senonoh!


post terhebat kott...


stretttttt je, no belok- belok.. =p


usha jap..


lari weh..!!


iklan : hapuskan nyamuk, jagala keselamatan anda


abe, jangan risau, hero dah datang!


jangan malu- malu, aku tahu korang nak laptop baru..ngee...


alaaa... tak aci! nak nek gak.. :(

p/s : credit to google semua gambar ini

















10 comments:

  1. errmmmm nak lukis kat umah gakkkk!!!

    ReplyDelete
  2. @zulfikar84.. haha, blh gk tu..nt p sgh uma tgk lukisn..

    ReplyDelete
  3. hebat n gempak kot

    http://sukasuki2u.blogspot.com/2010/12/soalan-dan-jawapan.html

    ReplyDelete
  4. cool...best...hehehe (n_n)

    http://asyurahramli88.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. cantik graffiti camtu...lau ada kat malaysia best kan...

    ReplyDelete
  6. air terjun, world, batman tu sgt cntik

    ReplyDelete