Dec 20, 2010

hanya untuk kamu..

TTTTaaadddddddddaaaaaa!!!!!! The owner dah balik ni! Ada orang sambut tak? ada tak? ada tak? TAKKK ADAAA??? mak aiii.. sodihnya..huhu.. Takpela, tak kisah.. isk.. isk.. Aaa udah- udah ler tu... hehe, kali ni nak cakap pasal hidup aku ni. Sorry la ek, musti ada yang nak muntah bila baca entry jiwang karat aku ni. So apa kata korang sediakan satu baldi supaya senang sikit koja korang tu, ngeee,....

Honestly, aku rindu sangat kawan- kawan aku time cuti- cuti rumah ni. Bukan cuti malaysia, coz aku terperuk kat rumah. Takkan nak kuar sesorang kott...mana best! Silap- silap aku kena kidnap woo... haha, ada ke orang nak kidnap minah tak cantik ni?? Ada ek? Apaa??? ada? Dijadikan pengutip sampah?!! Banyak cantikkk...amboi..amboii...tak bek..tak bek..


Uish, terlebih- lebih lah pulak melalut ni. Nak cakap lain, dah tershashul ( tersasul ) benda lain pulak. Ahaks... sebenarnya semalam masa on d way nak pulang rumah tu, aku ada terdngar satu lagu ni. Lau ni comel gegiler r..tak boleh tahan kottttt..! Dengan mi segera, aku laju je download lagu ni and masuk kat dalam blog ni. Saje r nak bagi korang dengar.. tu pun kalau korang masuk blog akulah. Almaklum.. belog sekadar di tepi jalan, sape nak baca kan? kan?







 Klik lagu kat atas untuk tahu, kalau nak, boleh gak nyanyi dengan lirik ni.. =)
Dua tiga kapal belayar di samudera


Ayuh sahabatku kita bergembira

Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia

kerna..


Sahabat untuk selamanya


Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat

Untuk selamanya setia

oh oh..




Berakit-rakit kita ke hulu


berenang-renang kita ke tepian

kita berbeza untuk saling mengisi segala kekurangan kita

menjadi..




Sahabat untuk selamanya


Atasi semua perbedaan

Kau dan aku sahabat

Untuk selamanya… selama-lamanya setia…




Tiada bukit yang terlalu tinggi


untuk kita daki bersama

dan tak ada laut yang terlalu dalam

untuk diselami…




Sahabat untuk selamanya


Bersama untuk selamanya

Kau dan aku sahabat

Untuk selamanya ohh..




Sahabat untuk selamanya


Berbagi dan saling menjaga

Kau dan aku sahabat

Untuk selamanya… selama-lamanya… setia…

Muaahaha.. comel tak? comel tak? Psst.. aku tanya untuk yang dah dengar je k.. yang tak tu, senyap uddaaaa.. hehe! So lagu tu, aku tujukan untuk bFFs aku..


aini --> kawan semenjak aku mengenali alam persekolahan sehinggalah berpisah kini..

fatin --> kawan bertudung labuh yang fasih bertaranum, rawi marhaban kitorang..


tata --> paling matang walaupun loyar buruk kadang- kadang..


noi --> mula rapat dengan kitorang tahun lepas ( marhaban ) dan paling susah untuk dicari.. ala- ala misteri gittuu..


dekkin --> persamaan identiti dengan aku (muka macam cina, selalu dipanggil kecik), tapi dia lebih bijak dari aku even aku lebih rajin dari dia..


yana --> member sebelah meja sejak form 4 n 5, di mana dia di situ aku, sama gilanya dengan aku dan ratu melatah..


emy --> suara yang serak0 serak gittuuu..berpisah lepas pmr.. luar rock tapi di aty lembut..


rija --> awek dusun yang memang gila- gila dan pandai main gitar..


kawan- kawan plkn..



kawan sekolej..





dan last.. opp kos la pembaca- pembaca belog ini kan.. walaupun tak berapa nak kenal tapi, sekurang- kurangnya ada lah jugak segelintir yang sempat gak chat..






















12 comments:

  1. sahabat sejati susah dicari.betul tak? ;)

    ReplyDelete
  2. Sume owg pasti akan menyambut ika :)dan,,best lagu y ika letak ny

    ReplyDelete
  3. hey ika :)
    mia dh follow ika.. :)
    follow mia lek kay :)
    mia-nazir.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. already follow u,hope u dont mind 2 follow me back

    ReplyDelete
  5. sudaa follow kamuu (: follow balek ye .

    ReplyDelete
  6. sudah folo kamu,.
    folo balik,.=))

    http://bicarasigadisdesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. anda takder shoutmix..so saya tinggalkan pesanan disini..tq singgah..dah polow anda catch me back http://kindofsoul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Wahai Cik Syafeika Edora..., thanks sebab singgah ke blog akak. Dah follow. Follow me back. Well dear... ni nasihat je... tak nak ikut pun tak pe... pasang shoutmix supaya mudah akak & visitor yang lain tinggalkan jejak. Anyway, thanks again.

    ReplyDelete
  9. entry yang menarik hehehehe. . . emem,,, google psl awek men gitar jumpa plak blog ne. . mana la tu kunun awek yg pandai men gitar? hehehe

    ReplyDelete