Feb 11, 2011

cara semat untuk pemandu memperlahankan kenderaan mereka

Tadi kira nak edit belog lagi tapi tak menjadi- jadi pulak. Kalau buat lagi, konpem masuk hospital bahagia, huhu. So, hari ni nak cakap pasal cara bersetail untuk buat pemandu- pemandu kat luar sana mempelahankan kenderaan mereka! Bwaahaha... ( gelak jahat )


Alamak.. POLIS!!

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
 nampak tak? nampak tak?



macam ni mesti kereta slow kan? takut lah tu kereta rosak :p

macam tu nak buat banyak- banyaklah. Buat apa? buat yang niiiii

.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sekian, tamat..haha

2 comments: