Mar 12, 2011

Novel gerapik saya yang pertama,yeah!

Aku sekarang ni tak tahulah apa yang datang rasuk aku sampai- sampai nak buat gerapik nobel ni. Mungkin dah bosan tahap ciput kott.. Yeah, mungkin jugak. Melukis jelah jawabnya untuk menghilangkan bosan ni. Nak online 24 jam pun bosan gak, ye dak? Kalau melukis, boleh gak aku tajamkan skill yang langsung takde tu. T_T


BTW, ini gerapik nobel aku yang pertama ni. Tak tahulah best atau tak. Korang pandai- pandailah nilai lepas baca k? Kalau boleh komen- komenlah sikit. Bukankah teguran itu memperbaikkan kelemahan orang? hehe, memandai wat ayat.


klik gambar tuk besar ( kalau tak nampak )








Gerapik Nobel- Pertemuan ( Tamat sudah )

Pssst: Mula- mula lukis, woah..betul ke aku yang lukis ni? Bila edit , Aduh..kasarnya tepi- tepi ni. Bila warna tak semat pulak. Nape tak smooth ni? Memang sah aku la yang lukiss... =.=


12 comments:

  1. Waa, beginikah pula Novel Grafik.. Macam Cerpen ja tu, ehe. Apapun, percubaan yg baik Ika. Teruskan usaha! Abg pun lepas ni pelan2 pos ala2 cerpen di blog.. ;D

    ReplyDelete
  2. @samizul.net,hehe..lbh kurangla..yg pntg gbr n cerita bh tu..knonla..bh,mau tgkla ni nt karya abg..haha

    ReplyDelete
  3. kitorang tengah cari pelukis2 baru sebenarnya untuk memeriahkan lagi blog kitorang... x kira la pelukis style melayu, manga ataw lain2...& x kisah gak pro ke, amatur ke, even orang yang baru start2 nak melukis.. hehe.. so, harap sedari sudi la antar artwork sedari kat kitorang..antar melalui e-mail la..antar kat streetsketchers@gmail.com.. blog kitorang, http://streetsketchers.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wah cool...

    bleh diperbaiki lagi... comel2 je

    ReplyDelete
  5. ika ! kita ada minat yang sama lah . btw , nice & very nice .. ! =)

    ReplyDelete