Apr 2, 2011

perubahan baru

Hai, korang! Wahh..dah dapat cuti ni bukan main lagi ek menghadap lappy terus. HAHA. Hari ini aku dengan rasminya nak bagitahu yang aku dah ubah keadaan belog aku!! yeahh. Itupun kalau korang prasanlah, wakaka.


lebih kurang macam inilah belog aku sebelum ni. Screen shot dari blog test.



sekarang.



Semalam tu, tak dapat nak tidur, walhal ada berapa jam lagi sebelum nak sahur,wuwuwu. Makanya aku terus je edit belog ni tanpa henti, ceaa.. Aku tak ubah banyak pun, sikit je. Malas nak ubah banyak sangat, HAHA, dasar pemalas kan?

Kat sini aku gabungkan kombinasi biru dan pink kat belog ni. Nampak sweet je,HAHA. Daripada sebelum ni yang pink habis! Akey, mesti korang ingat aku ni kipas susah mati pink kan? Nope! Aku tak suka sebenarnya tapi macam itu jela warna yang aku rasa cumil ( comel) bila nak letak kat belog ni.

Sebelum ni aku pisahkan sidebar belog aku ni dengan border- border cumil,tapi kali ini aku sambungkan sidebar belog ni dan jadilah ia seperti yang korang nampak ni, HAHA. Header pun simple nak mati kan? Sebelum ni semak gegiler.

Lepas tu, sebelum ni status twitter ada kat atas tapi sekrang dah turun pangkat menjadi ke bawah pulak. Aku buat status tu kali ni kat dalam box, bukan lagi dalam speech ballon. :) Then, quote of the day ! HAHA. Maksud aku, ucapan terindah untuk belog ni lah. Korang nampak tak ucapan kat sidebar tu? Itulah dia. Ucapan tu akan membawa korang ke belog orang yang mengucapkan kata- kata tu. Korang pun boleh jugak kalau nak. HAHA. Kira macam simpan banner lah.

Haa, tu jela kot nak bagitahu. Tak ada apa- apa special pun, HAHA.

9 comments:

  1. nampak lg lawa dari sebelomnye... (sbb minat warne biru) hahahah...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur >>> Seni bercorak cap jari

    ReplyDelete
  2. @Blur..hehe,yker? trimazz..nsb bek mnat bru,haha

    ReplyDelete
  3. .aiyoo , mas biru pon , dye mao biru juge laa

    ReplyDelete
  4. @Mas Ahmad Safwan,eh..eh..biru kite x sme akey adk cyg..HAHA

    ReplyDelete
  5. awak memang rajin menggodek :)

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  6. Memang selalu ringkas ja pun blogmu ni Ika.. Cuma yang abg hairan, kenapa abg punya blog tu, walaupun semak kiri-kanan atas-bawah, lagi cepat siap loading dari blogmu ni..? Tu yang di Left Sidebar tu, selalu nda muncul semuanya bila abg datang..

    ReplyDelete
  7. @samizul.net,hehe..sbb ika pki lazyload img bh..jd mmg lbtla kuar


    @ wan gerrard, trimaz^^

    ReplyDelete