Apr 6, 2011

ternyata seronoknya Sex ( 18 sx )

Sebenarnya aku ni dari kecil lagi dah kena bagi sekolah agama. Mak aku suri rumah dan bapa aku bekerja sebagai ustaz. Dulu Upsr aku dapat 7A, so aku dapatlah sekolah berasrama penuh. Mula- mula tu sedihlah jugak berpisah dengan mak bapak kan? Tapi kadang- kadag seronok jugak jauh daripada diorang, taklah kena perhati setiap masa. Aku pun sampai naik rimas asyik kena tanya je.

Kat sekolah asrama ni, aku ada lah seorang kawan. Gila kau, bertudung labuh daripada aku kot. Dia ni pun serupa macam mak bapak aku jugak. Suka tegur itu ini. Ingat bila dah jauh, aku akan bebas tapi ada pulak klon mak bapak aku kat sekolah ni. Nama dia Amirah. Tapi aku tak berapa suka sebab dia ni suka berlagak alim dan baik. Kalau aku tak siap kerja rumah, mestilah aku nak bagi alasan kat cikgu kan? Tapi dia ni asyik cakap, tak baik macam tu, cakap jujur. Itu dah menipu namanya. Alaa, tipu sunat jelah. Untuk kebaikan aku jugak kan?


Lepas tu, bila aku ajak dia pergi kelab, dia pulak tak nak. Siap cakap, tempat tu rumah syaitan. Apalah dia, siot betul. Semua tak boleh. Tak sporting betul. Bukan aku ajak dia minum arak pun. Bila aku dah ada pakwe, dia siap membebel lagi kat aku. Cakap yang aku kena fokus kat study dulu, kasihan mak bapak kat rumah. Eh, bukan aku ada susahkan mak bapak akupun. Lagipun, inilah kali pertama aku ada pakwe, mana boleh lepaskan peluang kan? Dulu, masa tinggal dengan mak bapak, tengok lelaki pun tak boleh kot. Semua salah mak bapak akulah ni. Kalau tak, dah berduyun pakwe aku sekarang ni.

Naik tingkatan lima ni, adalah seorang budak baru pindah kat kelas kitorang. Aku dengan dia jadi bestfriend kot. Banyak jugak yang aku belajar dari dia. Aku memang suka dengan dia ni, semua yang aku buat, dia akan support aku. Itu barulah erti kawan sebenar! Nak cari kawan, cari kawan macam ni, kawan yang selalu support korang. Bukan kejap- kejap nak menegur, tu namanya pengecut je.

Kawan yang suka menegur tu, satu je dalam dunia. Tak kisahlah. Baik cari kawan beramai- ramai, gelak pun ramai- ramai kan? Lupa pulak, nama kawan baru aku ni Lia. Kalau dulu, si Amirah tu membebel kat aku pasal pakwe tapi Lia ni, siap bawak aku face to face lagi dengan mamat hensem tau. Jumpa dah terus couple. Shit gilalah, dia ni memang hebat. Aku selalu spent time dengan dia ni. Kadang- kadang ponteng kelas lagi tau. Kalau dengan minah seorang tu, nak ponteng sejam pun susah.

Lepas tu, pakwe aku sekarang ni hasil kenalan daripada Lia jugak. Nama dia Sam. Bukan nama sebenarlah kan. Dia ni memang baik orangnya, romantik pulak tu. Selalu cium- cium aku. Tak ke romantik macam tu? Selalu mesti dia ajak aku bermalam kat rumah dia time cuti. So akupun tak payahlah susah- susah nak balik rumah mak bapak aku kan? Buat apa? Lagi membazir tambang dan duit adalah. Baik aku duk kat rumah Sam je kan, dapat main peluk- peluk, main cium- cium dan makan minum pun free.

Sam ni memang sayang gilalah kat aku. Macam- macam yang dia belikan untuk aku. Aku pulak tak dapat nak belikan apa- apa untuk dia. So untuk buktikan kasih sayang aku tu, aku pun setujulah nak beromen dengan dia. Alah, sekali je kot. Takkan ada apa- apalah. Tapi bila dah rasa macam syok tu, memang tiap- tiap harilah kan pergi buat. Buat apa? Alaa.. paham- paham jelah.

Bila dah beberapa bulan tu, aku rasa macam tak sihat pulak. Asyik rasa nak pitam. Bila check kat klinik, aku dapat tahu aku mengandung! Fulamak, gegar habis kot kepala otak aku masa tu. Nasib baik ada Lia. Dia cakap benda ni dah biasa buat dia. Dia dah banyak kali gugurkan kandungan dan dia tahu kat mana nak gugurkan kandungan. Memang hebatlah Lia ni. Dahlah baik, supportive pulak tu.

Tapi, mana nak serik. Benda sedap kot, mestilah buat lagi. Lepas tu, aku mengandung kali kedua. Alah, aku kan dah ada pengalaman gugurkan kandungan ni. Senang jelah. Gugurkan jelah lagi kan? Itupun nak kecoh ke. Dah tu, aku tengok si Lia ni selalu je bergaya dengan barang kemas. Budak- budak sekolah mana ada duit banyak nak beli kan? Rupa- rupanya dia berkerja jadi pelacur kat sebuah rumah urut. Dia ajak aku sekali. Mestilah aku terima kan? Tak boleh kot tolak, duit tu!

Apa? Salah ke jadi pelacur ni? Jadi pelacur ni kan memuaskan orang. Sambil dapat benda sedap, sambil dapat duit kan? Kira untunglah. Tak payah nak susah- susah cari kerja lagi. Sam? Aku masih lagi dengan dia. Jangan risau. Lagipun dia tak tahupun aku jadi pelacur ni. Buat apa nak bagitahu? Bukan hidup dia.

Bila dah jadi pelacur ni, memang senanglah hidup aku. Kau bayangkan aku cuma perlu layan dua orang lelaki dah berapa ribu aku dapat? Siap dapat sugardaddy lagi kot. Sugardaddy aku ni berpangkat Dato. Dah ada bini pun tapi bini dia selalu sibuk dengan urusan kempen apa benda entah. Mungkin itulah sebab dia selalu cari aku. Kalau dah bersama tu, mestilah buat "benda" tu kan.

Dah berapa tahun aku buat kerja ni. Sekalipun tak kantoi dengan mak bapak aku. Hebat tak aku? Aku cakap jelah aku kerja opis kan? Apa susah. Sampailah aku menghidap HIV ni. Memang masa tu mak bapak aku mengamuklah. Takut? Tak ada maknanya. Bukan aku tak boleh hidup tanpa diorang. Mak bapak aku tak nak mengaku yang aku ni anak diorang. Akey, no hal lah. Selama ni aku hidup sendiri kot. Diorang cuma bagi aku duit je kan.

So, aku keluarlah dari rumah tu. Dari aku menghadap muka diorang tu, baik aku menghadap muka Sam atau Sugardaddy aku, takpun layan pelanggan aku. Dapat lagi duit. Kan? kan? Lagipun buat apa aku nak simpan penyakit ni seorang diri, baik aku sebar je kat siapa- siapa yang " bersama" dengan aku tu. Itu barulah namanya dunia.

Insaf ? Alah, awal lagilah. Bukannya aku nak mati hari ni kan? Time aku nak mati tu aku solatlah tanpa berhenti, sedekah kat fakir miskin dan anak yatim. Kan Tuhan tu Maha Pengampun? Mesti Dia ampunkan aku. Kalau tak, boleh jugak aku mandi dengan api neraka. Mesti cantik badan aku nanti sebelum nak masuk syurga kan?



terima kasih kerana membaca dan renung- renungkan lah cerita ini biarpun ianya rekaan sepenuhnya daripada insan bernama Syafeika edora ni, :)

102 comments:

  1. owh...mujur hanya rekaan...menakutkan...hehehe

    Video lawak si kembar

    ReplyDelete
  2. Entry ni boleh menyedarkan tanggungjawab kita ke atas diri sendiri, cuma ada sesetengah golongan yang berhati tebal, yang xkan sedar dengan hanya membaca kisah-kisah sebegini.
    Mungkin bila benda ni terjadi sama dorang kali baru dorang sedar. Haih.
    Btw, nice entry! :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Dalam dunia syber ni,mcm-mcm bleh berlaku,ha igat tu kwn-kwn!hati-hati memilih kwn,malang x berbau,reneng-renung la cerita kwn kite 2,byk pegajaran yg kite dapat,jgn nak igat sedap je.hahaha
      hamba allah

      Delete
    2. Tapi...jangan dilupa jika kita terlihat ade diantara kawan kita yg terlibat dalam perkara ini perlu disegerakan pertolonganya...

      Delete
    3. Tapi pertolongan itu mestilah dari segi yang baik dan berlandaskan agama...

      Delete
  4. @Fadzmie Mohamad, tpulang kpd individu y tu msg2..tp hdup tu xlm..

    trimazz.. :)

    ReplyDelete
  5. sarcasm terbaEk!
    membuatkan org yg membaca berfikir...

    ReplyDelete
  6. walaupun rekaan ianya memang benar2 berlaku di luar sana..mintak jauh drai keluarga dan rakan2..

    ReplyDelete
  7. nice..pndi buat cerita..boleh menyedarkan org...

    ReplyDelete
  8. haha..sius tekejut td...nsb bek men3 je

    ReplyDelete
  9. huhuh , wt suspen saje . rupa2nya rekaan semata-mata , huhu xD

    ReplyDelete
  10. nice idea hehehhe aku ingatkan btol2 hahahahha btw memberi kesedaran gak lah

    ReplyDelete
  11. fuh! cukup bagi kitaorang keinsafan!...

    ReplyDelete
  12. waahh... tak de lsung rasa keinsafan..
    semuanya syookk jer!
    hahha... ape punya pompuan..

    ReplyDelete
  13. @putryteya, hehe, entry ni sje tbalikkan mksdnya..satu sindiran..ceawah

    ReplyDelete
  14. sindiran ... huhuhuhu .. salam tuan empunyer blog saye follow dan singgah comment .. kalau bermase singgah la blog sye ye

    http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/bagaimanakah-lagi-segala-nyanyi-dan.html

    update
    biarlah antara hembus angin dan awan berarak .. biar dirimu selalu memerhati .. meski dari kejauhan itu

    ReplyDelete
  15. erk rekaan ke? fuh nasib baik. tapi sebenarnye mende ni berlaku jugak dlm realiti kite..mintak dijauhkanlah dari sume ni..


    nice posting dear.. :)

    ReplyDelete
  16. =.=' huh....ingat btol2 td..grrr...

    ReplyDelete
  17. huuuuuu...nauzubillah dek..takutnye..jgn la kite jadik macam tuh...ish..

    ReplyDelete
  18. @waN Mohd Salim,trimazz..insyaALLAH ade ksmptan sy sgh.. :)


    @ Zurina J, wow! wow! haha

    ReplyDelete
  19. @Siti Safiyyah, kjadian ni lbh kurg mcm realiti jgk.. :)

    trimazz..

    ReplyDelete
  20. pada pendapat saya.. nikmat kt dunia hanyalah bersifat sementara.. btul x?

    Video Seks Anwar : Permainan Politik yang Jijik dan Memalukan!

    ReplyDelete
  21. astaghfirullahhalazim..igtkan btul2..jgn la uat cam tuh..camnk gugur jtg bca..igt cam ksah kwn baik kta..

    ReplyDelete
  22. @Firdaus Kasim, btl tu..smntara msh hdup n, wtla ape yg ptt tuk akhirat

    ReplyDelete
  23. @syifa insyirah,alolo..meh cn akak pluk hilangkn ase tkt tu,hehehe

    ReplyDelete
  24. fuhhh..nasib baik hanya rekaan..ingatkot cerita betol...haha..:p

    ReplyDelete
  25. hmmmm , ike nie nak kene blasah nie .. ku pikir kan btool2 .. padahal cuma cobaan .. hahahaha ...

    ReplyDelete
  26. nauzubillah. kalau betul betul.. fuh. geleng kepala je mampu. :)

    ReplyDelete
  27. argghhh????....giler..pastu..apa mkna hdup dia kt dunia nie...oo Allah..jauhkanlah aku dan kluargaku dan rkan2ku dri bnca cmnie...tkut kot ! =='

    ReplyDelete
  28. Congratz! New Wasaber. Follow all the Wasaberss to stay connected among Wasabers. ;)

    Oops! Logo WSB tidak kelihatan. Sila lekat ya. TQ!

    -krew WSB-

    ReplyDelete
  29. ingtkan crita btul.. nasib baik bkn.. brdebar2 baca hehe

    ReplyDelete
  30. salam =)

    uitt,yang!,.handoiih,.hehe,.tiap kali CN bce para by para,CN msti nk tengok muke adik yg comel tu,yeke ni?..hehe,.smpai la bce abes,.fuhh,alhmdlillah,cme rekaan,.ingtkn awk btol2 td,.trkjut jgk,berani,.

    tp mmg x di nafikn trlalu rmai kt luar sne yg mcm ni,.klu yg jnis rjin mmbace,haruslh jmpe ngan en3 sbgini,.tp klu yg xrajin tu,..hurmm,phm2 la kn,.kite cme mnsia biasa yg mnumpang smntara di bumi Allah,.xkan ade pluang kedua dh klu dh smpai ajal kite nnti,.nauzubillah!,.

    nice entri dik,.truskn menulis,.

    ReplyDelete
  31. NIce story .. Moral of da story dea sgt mendalam dgn care kne berfikir sndri :) btw , good job lhh :D

    ReplyDelete
  32. uish..ingat betul td..dah takut dah..but nice story..like it :D

    ReplyDelete
  33. isk2, jahat giler perempuan tu.. nakal betul.
    geram walaupun hnya rekaan jer..

    ReplyDelete
  34. @**::CIKNUURUL::**,hee..cumil ke? tula..entry cmni bgs gk sbnrnya,huhuhu..bg ksedarn bg yg btl2 memahami

    ReplyDelete
  35. @sha,hehe,btl2 mendalami cter ni klo cmtu

    ReplyDelete
  36. wuhh rekaan rupenye.terkejut kejap jap td

    ReplyDelete
  37. wahh..rekaan semata2? pandai ye buat cerita..
    harap2 xjadi cam budak tu la kan..
    :)

    ReplyDelete
  38. seriesly..sambil bace sambil tgk gmbr kat sebelah tuh..gambar owner blog nie..adessss..sakit jantung

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  39. pengajaran yg bergune buat semue org ;)

    ReplyDelete
  40. wow! like this entry! nasibek lah men2, tp btol gak,kt luar tu mmg wujud cerita begini..haih...
    btw,follow sini.. =)

    ReplyDelete
  41. @k e y r i,bdasarkn kisah bnar jgk ni,hehe..btw,trimaz for following.. :)

    ReplyDelete
  42. nice entri yg boleh menyedarkan sesetengah pihak :)
    nsib baik rekaan..tekejut jugak kalo pengakuan berani mati hehe

    ReplyDelete
  43. god job man..nice entry..lot of conclusion i cn get from this story... :)

    ReplyDelete
  44. salam perkenalan...thanks sudi singgah blog saya...

    hmm...entri pasal sex ni memang dapat pengaruh traffic tinggi...ada blogger yg paham mcm tu dan ada yg tidak...so ini eika punya blog suka hatila nak buat apakan? yang penting hati happy dan dapat gaji buta..heheheh...

    hampir2 terpecaya itu adalah ieka...huhuhuhu

    ReplyDelete
  45. @nukilanaffiza... , trimazz blk sbb sdi sgh kembali ke belog ni,hee..

    haha..btl tu..mmg traffic tgi tp x kshla psl tu..ape yg pntg tu ape yg nk d smpaikn da tcapai, ececeh..

    wootwoot..sume ingt tu ika,haha

    ReplyDelete
  46. ehehhe best entry ni ,buat cuak joh >.<

    ReplyDelete
  47. cerita yang sangat menyentuh hati~
    suke la bace~

    ReplyDelete
  48. Ya Allah ! Terkejut sangat bila baca ika punya entry ni . macam tak percaya . tapi , alhamdulillah lah cuma rekaan . nice & walaweyhhhh ... ! minta share this entry boleh ? =)

    ReplyDelete
  49. serius macam real.. terkejut nyah~.. hihi.. ;)

    ReplyDelete
  50. huh..igtkn betl2...but nice entry la..follow akk y..new bloger..
    http://belog-missdorayaki.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. Nice gurlz..boleh wat film ney,teruskn menulis k.

    ReplyDelete
  52. Seram je citer nie..insaf2 lahh kwn

    ReplyDelete
  53. sy pun ingat betul2, nampaknya hanya rekaan hasil khayalan... jangan kita buat mcm dalm cerita tu la year...

    ReplyDelete
  54. Memang sedap,lagi2 bayangkan romen syafeika.Bayang main ngan awak time awak bertudung,henjut batang keluar masuk dalam faraj awak.Try gesel biji kelentit,mesti sedap.

    ReplyDelete
  55. Letakkan losen atau krim di jari tengah,geselkan jari tengah di biji kelentit dan bayangkan perlakuan seks yang syafei mahukan.Tq sebab jadi modal melancap saya.

    ReplyDelete
  56. Gesel2 biji kelentit secukup rasa hingga kembang.tambahkn ky jelly or baby oil bg menambah kenikmatan pada kelentit syafika..

    ReplyDelete
  57. Nice story.. i like it.. nasib cuma rekaan je

    ReplyDelete
  58. Tahniah dan bagus boleh digarap lagi. Penggunaan bahasa yang mudah. Tahniah sekali lagi selamat maju jaya .
    #menulissambilberdakwah.

    ReplyDelete
  59. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan
    Pejam Mata sayang..
    Sakit sikit ni..tahan ya..
    >>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

    ReplyDelete