May 11, 2011

penat !









Biasanya orang akan berdengkur kalau penat ke? Teringat masa bercuti kat Labuan hari tu. Kiri kanan berdengkur. Nasib baik dah biasa dengan bunyi bising, kalau tak biasa tu memang takkan dapat tidurlah kot.

By the way, aku tukar template lagi. Bukan apa, template hari tu ada masalh pulak. Nak klik link asyik pergi ke home page je. Tab menu pun tak dapat nak tekan. So terpaksalah tukar. Sekaligus menjadi berat lagi blog ni, haihhhh...


updated : please dont take any pictures from this entry, ini bukan freebies . Sila tengok di menu FREE.



23 comments:

  1. hihi..nk tdo mmg kejap kalau penat..huhuhu

    ReplyDelete
  2. kah³...akula di antaranya yg akan berdengkur bila kepenatan...siapa becakap lagi..keh³

    ReplyDelete
  3. dtg cnie lawat blog nie balik..tq komen blog maira...best la blog nie..nnt maira nk korek2 tuto ye..heheheh..simple tp nice..n warna biru..ske sgat..

    ReplyDelete
  4. hehehe seyes comel !!! :)
    dayana nak satu doodle bole tak ? haha ngade2 :) .

    btw thx wish dayana :) !

    ReplyDelete
  5. @MaiRa QuEeN, trimazz maira..sila2, korek je ape yg ade kt dlm belog ni,haha

    ReplyDelete
  6. Nda comel lah Ika gambar sebelah kiri tu.. Muahua3!

    ReplyDelete
  7. ei ei..
    nda penah tau pula samada penah tido bdengkur @ x..
    haha~

    ReplyDelete
  8. bahaya tdo dengkurr...
    bawak2 laa saper yg dengkur pergi berubat...

    ReplyDelete
  9. biaselah tu . pnt sgtt mmg selalu berdengkur . kdg2 malu pon ade . hehehe

    ReplyDelete
  10. hehe. lau dah penat sangat nanti senyap jek,silence. haha

    nice komik :)

    ReplyDelete
  11. @cik fara, agk r.. org sibuk ckp psl tu kot,haha

    ReplyDelete
  12. following you,,
    go to blog inaaz,, pastu carik lambang blog yg besar gile tuh,,hehe terima kasih,,itulah cara follow I

    ReplyDelete