Jun 13, 2011

mengubah lagi!

Assalamualaikum dan salam sejahtera! :)

Alhamdulillah, siap pun blog ni. Dah berapa hari dah edit sana sini. Kalau ada yang tak kena, mestilah ubah kan? HEHE. Eh, tapi bukan belog akulah. Blog orang lain, HUHUHU. Blog aku ni rasanya dah malas dah nak ubah-ubah lagi. Biar jelah kan?

Tuan empunya blog ni alhamdulillah tak cerewet pun, cuma minta tambah widget je. Pengeras pun mestilah bertambah kan? Dan rezeki aku bertambahlah gamaknya. Waahhh gitttuuuu. HAHA. 

Mula- mula tu dia minta buatkan banner tapi nak chibidle sekali. Then, blog diapun macam tu jugak tapi memandangkan aku ni terlalu cermat sampai dah hilangkan chibidle yang aku dah buat untuk dia tu, so aku buat balik tapi kali ni direct pakai mouse! And yeahhhh... tepuk tangan sikit, aku berjaya jugak walaupun tak secomel kak amar punya.

Tuan empunya blog ni nak kekalkan background blog, sayang kot. Yalah, dah penat- penat cari mestilah sayangkan? So yang lain tu, aku design termasuk footer. Dan inilah hasilnya.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ini gambar keseluruhan blog beliau yang baru disiapkan sebentar tadi! Kalau nak jenguk, jom! Pergi klik gambar tu. Uppss, sila klik kanan dan pilih new tab ya? =)

Oh ya, aku masih terima tempahan lagi ni. Kebosanan betul- betul melanda di dalam diriku ( uweekkk) . Nak tempah chibidle! Bak sepuyuh yinggit!




Err..akey, aku insappp!




21 comments:

  1. HEHE. thankssss sebab editkan blog eyfa. baki tu nnt eyfa kasi esuk. :)

    ReplyDelete
  2. pink~ heheheh..sweet.. doodle tu pun cute2~ heheheh geram2~

    ReplyDelete
  3. ya rabbi. comelnye minah kecik tu

    dill.

    ReplyDelete
  4. warhh masyukk la akak 'ape hal'. hehe :P

    ReplyDelete
  5. kak, apa kata akak cntikkn blog akak pulak? sori ye.. bukan nk kata bckground akak x lawa.. tp sekali sekala ubahla ye.. anyway, akak punye doodle comel.. I Loikee...

    ReplyDelete
  6. comell , cntekk , cun !! terbaek !! hhe

    http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

    ReplyDelete
  7. @Miss Xyz =),, hihi da ubh da.. sblm ni pn mmg nk ubh tp xde ms

    ReplyDelete
  8. wahhh blog kak eyfa. serious mmg cantik sangat2 :D

    ReplyDelete
  9. @.m y z.,, siyess? :) trimazz.. byk g blh edit ag cntk..tu bse je tu

    ReplyDelete