Aug 1, 2011

Background sempena puasa

Assalamualaikum dan Hai! :D

Hari ini hari pertama puasa dan sure- surelah penat sangat- sangat. Bukan main lagi semua nak post pasal puasa, siap dengan niat lagi. Dan tak kurang juga, ada yang dah tukar background macam wan. Sebelum puasa tu, aku memang dah bercadang nak tukar background tapi orang tak kreatif, biasalah suka menangguh, kan? HAHA.

So, hari ini aku memaksakan diri untuk melukis chibidle dengan bertelekung. Kononnya nak pergi terawihlah kan... T 3 T.

Lepas tu pulak, nak buat background yang nampak syahdu. Mula- mula buat dengan warna hitam, then tukar warna biru tapi tetap tak kena jugak. So last- last, warna hijaulah jugak. Macam PELIKs! Argh, aku dah malas dah nak tukar. Nak tak nak, itulah background untuk belog ni! HA! HA! HA! T.T



pertama..


Keputusan!

Oh, tolong jangan cilok background ini, trimaz! :) Aku cuma tukar background je, tak nak tukar template sebab aku dah suka dengan template yang aku ada sekarang ni. Lagipun, penat tu asyik nak tukar template terus, kan? kan? 

Akeylah, Semoga sahaja di bulan yang penuh mulia ini, kita dapat menambahkan pahala dan kurangkan dosa yang dah bertimbun- timbun. Dan aku jugak doakan korang semua supaya murah rezeki di bulan ini dan seterusnya. Aamin..  :)


Pstt... pes taim post pasal puasa kat belog ni, lalalala...

16 comments:

  1. comel doodle last toe sis.
    mat berposa yah sis ! ;D

    ReplyDelete
  2. syuker nengok anda melukis doodle...sy x reti lagey menggunakan photoshop...kalo lukis gna tngan sy pandai lah...hehehe...di ati sy da ckit kejelesan blog awk yg comeell ini...arap bakat anda 2 jgn pendam ye..slmt myambut bulan rmdhan..
    http://kaammeeyy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. comel blog nih, grafik tuh pun cantik.

    ReplyDelete
  4. comel gile background baru SE. ni belum background raya nnt. mesti lip lap lip lap je kan. hahaha :D anyway, selamat berpuasa SE.

    ReplyDelete
  5. @mohamadhaziq_nursyafiqah,, dlu pn x pndai guna PS tp sdr2 explore br dpt..jgn jeles, nt mst dpt wt ag bek dr SE..hee.. slmt bposa gak

    ReplyDelete
  6. @Capital A ♥,, trimazz..hehe! tp xdela smp lp lap lip lap,haha.. slmt bposa gak hafifi

    ReplyDelete
  7. lawanya... sgt kreatif... like.. he3

    ReplyDelete
  8. alololo...
    kiutnye... boleh jadik calon menantu nie.. koh koh koh

    ReplyDelete
  9. alahai..comelnyaa....salam ramadhan

    ReplyDelete