Aug 16, 2011

Kanak- kanak riang

Assalamualaikum dan hai buat pembaca belog hingusan ini,hihi. Maaf sebab tak update belog ni. Sikap malas semakin menjadi- jadi, KUIKUIKUI. Ini update pun sebab kena paksa dengan si INI dan si INI. Katanya sudah rindu dengan entry kat belog ni, koooonon..hahaha.

Hari ni tak lukis pun, sebab bijiii ( busy ) dengan tempahan belog. Lagi- lagi tengah puasa, tidur ajelah kerjanya walhal taklah penat mana pun. Lebih- lebih lagi bila ada masa nak buat kerja ni.




 Cikgu hazwan- tak sempat siap sebab ada kelas ( KONON )



Cikgu Roki- tak tahulah itu tanah ke apa..


Cikgu Farhah- kreatif tahap kritis.


Dari cousin.


Dan ini pulak dari aku.



Ini hasil daripada cikgu- cikgu..hihi

Pandai- pandailah nilai mana yang lawa,HAHA.

19 comments:

  1. hihiiikk.. cumelcumel sumee... pndai akak wane..

    ReplyDelete
  2. @Zaf98..hikhik.. jd kanak2 riang jap..ini sume sbb xde kje punye psl..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, syafiqa datang melawat syafeika :D semua comel2, cute. salam ramadhan

    ReplyDelete
  4. haaaaa.. apdet pon ..
    mane doodle?.. doodle??..

    ReplyDelete
  5. jgn byk tidur je bulan pose,nanti jd makruh...lalala

    ReplyDelete
  6. @dill,, wahh.. cumil ke? ingt hodosss..hahaha

    ReplyDelete
  7. @Syafiqa..ngee.. syafeika ucap trimazz kt syafiqa n slm ramadhan jgk k :)

    ReplyDelete
  8. cantik yg ko warna tu ika :) hehe and yg cousin ko pun , hee

    ReplyDelete
  9. oh kena paksa ea? eii tak ikhlas langsung tau! hahaha. eh lawa gila lah SE mewarna. dulu masa kecik-kecik mesti selalu menang kan? haha.

    ReplyDelete