Sep 22, 2011

design yang keberapa...


Ngee.. first time design macam ni. Berawan gila! Selalu aku buat biasa- biasa je. Since pemilik blog ni nak yang baru, aku memberanikan diri jugak untuk design macam ni dan Yes, dia suka! Ini kali kedua dia order dengan aku. Tapi belum siap sepenuhnya lagi sebab dia nak tambah something lagi.

Jom pergi lawat belog baru dia =)


Nota tangan : jam 3:30 pagi dah kena bangun! Nak pergi Kundasang. Tengok jam sekarang, tinggal berapa jam lagi untuk bangun awal. Adoyai, penat gila!

4 comments: