Mar 31, 2012

Raisiiiiiiii.... why?





Damn it! Sangat sangat memalukan. 
Masa tu aku kena ambil oleh umi dan hazmi, planning nak masak nasi dan panaskan
lauk untuk makan malam.
But it turns out....
NASI MENJADI BUBUR!
Oh, terasa peribahasa ini sangat sesuai untuk diriku!
Jangan nak cakap aku tak pernah masaklah kan, aku sendiri terkejut beruk kot!
Tak pernah jadi hal macam ni, aiyak!
Dan yang paling sakit hati bila hazmi keep saying..
" boleh makan tak ni? boleh makan tak ni?"
Failed as menantu mithali,, huhu...
Aku tak sanggup kalau nanti ...



Mungkinkah?



25 comments:

  1. doodle dia semakin comle..sukanyaa...rindu dia mendoodle

    ReplyDelete
  2. ooo.. jd watak baru tu imagiation fren. haha.. k, best2!

    ReplyDelete
  3. kartun comel dan ceria :)
    kena bnyak berlatih lg tu bab masak memasak... nmpk sgt jarang masak haha

    ReplyDelete
  4. wooo.. dia dah buat comeback.. kartun dah makin comel.. hahahahha

    ReplyDelete
  5. atoto makin comel lah doodle & blog^^

    ReplyDelete
  6. woww . sgt comel . huhu SE lepas ni saya akan ajar kamu camne masak nasi okey ? hehe

    ReplyDelete
  7. @merahitujambu,, trimazz.. hee,, rindu nk mendoodle gak ni

    ReplyDelete
  8. @Gadis Misteri,, ha'a.. anda cuma memerlukan imaginasi..hahaha

    ReplyDelete
  9. @hedayat93,, ayt kau sungguh kejam! bnde sng tu,, aq petik jari je.. hahaha

    ReplyDelete
  10. terbeliak bijik mata tengok blog ni ngan chibi dia makin vogue la! Wajib jeles.. =)

    **Nasi lembik? Me slalu jugak jadi camtu.. Hentam ja.. Orang bujang :P

    ReplyDelete
  11. haha...takkan la masak nasi pn tak lepas... =_=" btw doodle tu comey sgt ekeke

    ReplyDelete
  12. bubur pon bubur lah..haha..comel je tengok..

    ReplyDelete
  13. First time jejak blog nie terus jatuh cinta. Doodle comel gila. Tak pe. Nasi jadi bubur pun sedap apa. =)

    ReplyDelete
  14. @Mr. Doctor,, alaa.. doodle dia pn cumil! wajibunn jeles kt dia..hee..

    haha,, yeah.. org bujang ><

    ReplyDelete
  15. @Mitsu Kizu Zie,, dia tau sy nk masak dpn mentua sbb tu jd cmtu,,haha

    ReplyDelete
  16. @aidillah HAIMI,, hee trimaz k.. erm,, yup.. sdp tuu.. bkn sll dpt mam,,haha

    ReplyDelete
  17. woah!!.. :)..nasi jadi bubur??..haha, bestgak tuh nasi bubur, fi msukkan blog ni dalam bloglist :)

    ReplyDelete
  18. bubur pun sodap apa ;D hihi..nanad suka picture kat footer SE ni ^_^ sooo CUTE!

    ReplyDelete
  19. alamak, spoil~ kehkeh. xpe, dugaan tuh :P

    ReplyDelete