May 21, 2012

first time woooo



Aaaahahaha.. first time buat ni..
TAK PANDAI!! 
wuwuwuwuw 
T_______________T

23 comments:

  1. hurm... cantik jugak la tu.. :)

    ReplyDelete
  2. maaf lama x jenguk sini.. btw, comel lah dear... x nk kasi sy satu ke?? hehehehe

    ReplyDelete
  3. cantik arr,,,betolkah pes time ni???

    ReplyDelete
  4. cantik je tgok... lama2 nti pro la ne.. SE kan otai..hehehe..da lama x menvector gak ne

    ReplyDelete
  5. cantik giler pemilihan warna tu. nmpak ceria.
    apesal ada blur2 belah kanan tu? sengaja ke?
    klu first time dh camni, psni mesti lg dahsyat :)

    ReplyDelete
  6. @LALABIELA,, xpe.. blog ni pn da jrg update..haha.. erm,, klo bnde ni sng nk wt mmg da lm bg da..haha..

    ReplyDelete
  7. @Yus Artz,, btl la.. br td tuk kali ptama dlm sjarh buat vector,,haha.. susah jgk la :(

    ReplyDelete
  8. @keri ikhwan.. cria ek? hehe..da xtau nk plh ape da.. haah,, mmg sngaja..xtaula apa tujuannya,,haha..

    ReplyDelete
  9. 1st time pun dah cun dah ni ^^

    ReplyDelete
  10. wuwuwu. first time pun cantik. still can be improved :)

    ReplyDelete
  11. cantikk laah . ayuu gituu .aww ! :)

    ReplyDelete
  12. i tag you here, visit ya.
    http://matacoklatsaya.blogspot.com/2012/05/mimpi-kita.html.

    ReplyDelete
  13. fes time buat pun dah cantik !! ohsem ! ;D

    ReplyDelete
  14. comel nyaaa....pandainyaa awok dear

    ReplyDelete
  15. kreatifnye awak..buat kat saya satu boleh ? hehehe

    ReplyDelete
  16. Kenapa dia punya festime lagi canti dari kita punya 100th time.. haha.. Memang tangan berseni la SE ni.. Good job =)

    ReplyDelete
  17. tu pandai lettew...fi pun berkarat lagi nih nk buat vector :D..adoyaiii

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!

    ReplyDelete
  19. Comel..pandai..gune sai ker ..
    Salam kenal ♥

    ReplyDelete