May 15, 2014

Wedding Card/Kad Kahwin ( chibidle)

Assalamualaikum hai, hahaha takde kerja. Okay. Blog ni tempat aku kongsi segala benda yang terjadi dalam hidup aku dan juga hasil karya yang merepek yang dah pernah aku 'jayakan'. So hari ini aku dah design satu kad kahwin chibi plus doodle.

I mean, apalah gunanya aku ambil art and design kalau aku tak manfaatkan apa yang aku dah belajar kan? So dah alang-alang aku dah free dan sangatlah tak ada kerja. Inilah aku buat. Selama ni dah belajar macam mana nak buat magazine, notebook, memo pad, badges, poster, brochure dan banyak lagilah. So hari ni try design kad kahwin pulak.




K papoi :)

15 comments:

  1. ala, tomei2 la cover wedding card tu..bley buat tmpahan ni..hehe..upss..lmbt lgi nk kwen..hehe..

    ReplyDelete
  2. laa junior rupanya (ambil art & design juga, baru tahu ni),

    aha..pasni boleh la explore buat map lokasi pengantin pula.. heehee.. ^e^b..

    ReplyDelete
  3. best tak study art design? tgh duk pikir nk study hape lepas spm nanti. aceceh

    ReplyDelete
  4. YaAllah comelnya yg second tuuu. Comel sgt! ^^ <333

    ReplyDelete
  5. Alahaii.. comeiiinya.. nasib baik dah kawin.. kalau tak sure nak tempah.. hehe

    ReplyDelete
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  7. artikelnya menarik dan memberikan inspirasi, trimakasih salam sehat

    ReplyDelete
  8. Blog ni pon x berupdate since May =(

    ReplyDelete