Oct 29, 2011

Tersekat-sekat...









Thanks to Mr KAHAK and her wife kerana beranak pinak dalam anak tekak aku ni. Sekarang dah dapat batuk and yang paling parah bila...


Nota : Sekarang ni pun masih ada lagi tempahan yang belum disiapkan, moga kuatlah diri ni untuk menyiapkan tempahan tu.. Gila skema ayat! T__________T

Oct 21, 2011

Preview tempahan ii

Hari ini alhamdulillah dah siapkan dua blog. :) Akupun tak tahu kenapa aku asyik post pasal tempahan aje sekarang, sob sob... T 3 T

Tapi tak apalah, esok hari kalau dah tak sibuk, aku akan post cerita terbaru. InsyaAllah :)

Pemilik : SE
Blog : Dunia novelaku


Tempah diri sendiri aje, hihi.. 


 Pemilik  dan blog : scha lienn
(Template rm10 )


Nota : Sekarang ni cuaca tak menentu, hari hujan, esok cerah. Lepas tu lusa hujan, tulat cerah balik.. 
           T____________________T

Oct 19, 2011

Preview tempahan

Alhamdulillah,, Tuhan masih berikan rezeki kat aku. Bagi yang menempah tu trimaz
( terima kasih ) aku ucapkan ek dan minta maaf jugaklah kalau sepanjang aku menyiapkan proses design tu agak lambat. Mana lagi nak cari idea dan mana lagi aku nak perang dengan ikan goreng ( apa kena mengena ? ).

So, ini adalah template blog yang aku dah siapkan. :) Kalau masih ada lagi yang nak tempah tu, sila- silalah mesej k,hehe. InsyaAllah aku masih terima tempahan sampai awal bulan 11 ni. Kalau boleh nak kumpul duit sikit laa ( tempahan blog, tempahan chibidle, tempahan header chibi ).

Coco -->  Full template Rm10 ( tema hijau dan comel ).


Chemey --> Full template rm30 [ free chibidle ],, tema biru dan comel


Ngaa.. paling banya error masa nak buat template biru ni T 3 T

Tasya --> Full template rm30 ( free chibi ) tema pink dan comel.


Amira --> Full template rm10 ( cloud )


bagus anak ni, dia tempah template ni then dia tak nak ubah apa-apa pun. Kerja pun senang, just copy paste template and setel! XD


Nota : Hari ni tak buat sebarang komik atau cerita pun, busy dengan tempahan dan urusan nak masuk U. So bagi tayang tempahan kat belog ni pun jadilaa... kira update jugak kan? Hee :D

Nota 2 : Terjumpa satu laman web yang memang umphhh! Nanti bolehlah jadi sumber inspirasi .. Lalala

Oct 11, 2011

Uppsss!!









Demm...

So i was cooking on the other day ( eh apahal tiba- tiba mat saleh ni? ), tapi entah macam mana masa aku nak letak sudu ke tempat asal "dia", sudu tu boleh pulak terpelanting sampai ke luar rumah melalui tingkap. Sighh, ini mesti kes kelam kabut takut bawang hangus =____________= .

Moral of the story : berhati- hati semasa memasak.


Oct 10, 2011

Oh! Follower....







Tahniah buat Azurin sebab jadi follower yang ke 2000 dan tahniah juga untuk Eykyn kerana jadi follower yang 1992!! Tahun SE lahir tuuuu..haha. Oh ya, yang ni ada watermark. Kalau nak yang tak ada watermark,, sila serang FB saya k :)

Nota: Doodles dilukis time tengah kebulur. Sekarang nak pergi mamam.. Wiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Oct 9, 2011

susah!




Geezz... Susah betul bila ada ulcer kat dalam mulut ni. Nak sumbat apa- apa kat dalam, mesti buat perlahan-lahan. Kalau kena sikit, sakitnya bukan main lagi! Macam mana nak cepat sembuh ni? Ada yang cakap letak garam boleh cepat baik! Betul ke?

Nota :

Tempahan header dah ditutup! Sorry bagi yang nak tempah header tu, k? But,, but.. saya masih terima tempahan full template dan doodles! Ini contoh template rm10 kalau nak tempah  :) Boleh pergi kat button HIRE ME --> TEMPAHAN FULL TEMPLATE kalau nak tengok contoh yang sebenar. Setiap blog ni ada maklumat yang korang nak tahu. 






Oct 7, 2011

Bloggers" !!!













Chibidle untuk blogger tak ada watermark, nanti akan dikirimkan ke facebook anda..HIHI. Sabar k..

Nota 1 : 
Bagi sesiapa yang menanyakan tentang tempahan hari tu, saya masih menerima tempahan dan saya dah buat pembaharuan untuk tempahan doodles dan full template ( rm30, rm20 dan rm10 sahaja ). Sekiranya anda masih berminat, klik sahaja button HIRE ME di atas untuk mengetahui maklumat dengan lebih lanjut.

Nota 2 :
Dah dekat dua minggu tak update belog sampai ada yang marah sebab tak update. HAHA, kasihan betul. Tapi hari ni post small gift untuk blogger yang rajin singgah belog ni. Esok- esok post cerita terbaru, InsyaAllah :)