Nov 27, 2013

makan malam


You know when you went a place too often when... 





Bila mak cik kedai makan tu dah hafal menu yang korang nak order
 . _____ .

Okay, even kawan-kawan pun dah hafal port lepak kitorang masa tu.

# Just came back dari cuti sem # Shah Alam

Bajet macam update twitter pulak. Dah lama tak update!





May 13, 2013

rezeki Tuhan



Alhamdulillah. Rezeki Tuhan sempena nak dekat- dekat dengan bulan Ramadhan ni kan. Banyak jugalah yang nak order. Dari chibi sehingga ke blog.   :)
Lama gila menyepi dari dunia blogging. Busy sangat dah lepas jadi student ni. InsyaAllah tahun depan dah habis diploma ni. Harap-harap dapatlah capai apa yang diimpikan.

Jan 31, 2013

Ahhhhhhh.. imaginasi!


 * conteng conteng masa kelas agama . Maaf ustaz saya tak dapat nak beri perhatian masa kelas ustaz *

Hmm... kalau momom benda ni masa tengahari sedap ni!

Bagaimana dengan anda ? :3