May 15, 2014

Wedding Card/Kad Kahwin ( chibidle)

Assalamualaikum hai, hahaha takde kerja. Okay. Blog ni tempat aku kongsi segala benda yang terjadi dalam hidup aku dan juga hasil karya yang merepek yang dah pernah aku 'jayakan'. So hari ini aku dah design satu kad kahwin chibi plus doodle.

I mean, apalah gunanya aku ambil art and design kalau aku tak manfaatkan apa yang aku dah belajar kan? So dah alang-alang aku dah free dan sangatlah tak ada kerja. Inilah aku buat. Selama ni dah belajar macam mana nak buat magazine, notebook, memo pad, badges, poster, brochure dan banyak lagilah. So hari ni try design kad kahwin pulak.




K papoi :)

May 10, 2014

Traffic !



Selepas pemanduan yang pantas...

And that is how i got my result yesterday! Aku tunggu berjam-jam but still, email langsung tak masuk ke dalam inbox. Pelik juga sebab selalunya tengah malam dah masuk tapi ni sampai ke subuh tetap juga tak masuk dalam inbox. Okay, mungkin 'dia' betul-betul terperangkap di dalam traffic jam sebab banyak kawan-kawan dia nak sampai ke area masing-masing.

Pukul 10 pagi barulah email masuk ke dalam inbox. Alhamdulillah, walaupun agak sediiiikit frust tapi keputusan final diploma ni tak mengecewakan. Dengan ini, berakhir sudah segala penantian. Sekarang ni nak tunggu panggilan pula. Wish me luck guys :)

p/s : Komik terpanjang pernah aku buat. LOL