Jul 29, 2012

Filem VS Realiti







Original from Facebook


******

Dah lama tak post kat blog ni.
Hoho. Pinjam Troll dari facebook dan post dengan gambar sendiri.

22 comments:

  1. haha.. hakikatnya camtulah.
    muka takleh blah katun tu

    ReplyDelete
  2. dalam movie semua bestttt.. koh koh koh XD

    ReplyDelete
  3. realiti dan fantasi tak semua indah..haha

    ReplyDelete
  4. tp kdg2, ada je realiti yg mcm dlm filem. Hehe..

    ReplyDelete
  5. hehe comel je!
    aah tu la realitinye kan =P













    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. haha,taw takpe..biasela filem,berdrama lebih

    ReplyDelete
  7. ahhaha..realiti tu..ehehhe.. muka doodle tu pergh.. terbaik..SE..ehhee

    ReplyDelete
  8. @matsen,, wuwuwuw..kan bgs kalau du-dua indah

    ReplyDelete
  9. @kiru magu,, kalau realiti drama lebih kang, tkt ade msk hospital..HAHA

    ReplyDelete
  10. @PaK PiS,, hahaha.. x bp menjadi laa.. btw tq

    ReplyDelete
  11. haha...biasalah filem..haruslah dramatik dan melankolik...hehe

    ReplyDelete
  12. alahai :) lama sgt dah dayana tak berkunjung ke blog comel ni. huhu. rinduu!

    ReplyDelete
  13. Ada kebenaran ini... Reality kehidupan.. kita akan pentingkan diri kita... baru fikir orang lain...

    ReplyDelete
  14. dlm filem, yg jahat pon jadi baik. kahkahkah.

    ReplyDelete
  15. dasyat adik ni .. dulu relax santai-santai blog adik ..

    -kawan lama (ohujan)

    this is my new blogging life .. reveal myself njoy

    ReplyDelete
  16. mybloggersociety berbesar hati memasukkan blog anda sebagai bloglist secara percuma selama seminggu ..

    Untuk meneruskan penyertaan blog anda didalam bloglist kami selama tempoh TIGA BULAN, anda perlu membuat review "mybloggersociety : Komuniti Blogger Malaysia" secara jujur ..

    hadiah menarik menanti siapa yang paling jujur ..

    http://myblogggersociety.blogspot.com

    ReplyDelete