Jan 6, 2013

weekend !






Weekend ? oh yeah my weekend is kinda ohsem! HOHOHOHO

20 comments:

  1. hahahha.. never plan anything... it will be ohhhhzeemmm XD

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kan? HAHA. x pyh nk rush kalo xde plan XD

      Delete
  3. baru la surprise x yah plan2.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeah, sangat betul. HAHAH. kadang kadang plan tapi tak jadi, buat sakit hati. sobs

      Delete
  4. weekend dok umah rehat2 je.. x yah g memana. kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. betul tu kak.. spend time kat uma lagi best. jimat!

      Delete
  5. weekend? time tulah aku nk ganti tidur! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA. same la kita tapi bila dah bangun tu tak tahu nak buat ape dah

      Delete
  6. Salam kak,sy lepasan stpm 2012 ,sy minat dlm rekaan fesyen dan brhasrat nk msok uitm dlm rekaan fesyen ...bidang melukis sy tidak mahir sgt.jd kak ,peluang plajar stpm dlm bidang ini luas tak kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. , insyaAllah. semua ni sebenarnya rezeki Tuhan untuk kita, kalau ada usaha mungkin aje boleh berjaya. akak tengok banyak je bidang lukisan ni berjaya. spm atau stpm sme aje.. lagi pun kawan kawan akak ade gak yang tak pernah ambil seni masa time sekolah dulu, dapat je masuk. :) so good luck ek

      Delete
  7. hehe, nad weekend tengok tv ja..sebenarnya sama hari lain pun, dah lps spm x tahu nak buat apa ;)

    ReplyDelete
  8. Ya Allah,cantiknya doodle2 dalam ni..jeles dibuatnya..sya msh lagi bljar..:)moga 1 day blh jdi mcm awak..hehe

    follow sini..:)support blogger doodle ni.2324 :)

    ReplyDelete
  9. Kenapa nothing? Md sleeeeeeeeping.. Huhu

    ReplyDelete
  10. tengok ini pulak....
    http://www.murahnya.my/Lain-lain/2739/berikan-anda-software-untuk-mendownload-dan-membaca-manga-kegemaran-anda?dr=5161

    ReplyDelete