May 10, 2014

Traffic !



Selepas pemanduan yang pantas...

And that is how i got my result yesterday! Aku tunggu berjam-jam but still, email langsung tak masuk ke dalam inbox. Pelik juga sebab selalunya tengah malam dah masuk tapi ni sampai ke subuh tetap juga tak masuk dalam inbox. Okay, mungkin 'dia' betul-betul terperangkap di dalam traffic jam sebab banyak kawan-kawan dia nak sampai ke area masing-masing.

Pukul 10 pagi barulah email masuk ke dalam inbox. Alhamdulillah, walaupun agak sediiiikit frust tapi keputusan final diploma ni tak mengecewakan. Dengan ini, berakhir sudah segala penantian. Sekarang ni nak tunggu panggilan pula. Wish me luck guys :)

p/s : Komik terpanjang pernah aku buat. LOL


7 comments:

  1. Very interesting article, I really enjoyed every article of this blog, and I learned a lot from here. Thank you for sharing with us. Visit my blog dofollow auto approve http://goo.gl/31NAio.

    ReplyDelete
  2. hahahha...ooo.. aku dok fikir ape mende laa yang kau cuba nak sampaikan.. kakakaka....

    ada pengaruh Miao laa lukisan hang beb... kikiki

    ReplyDelete
  3. comeynya komik akak nii >.<
    sye suka laah :3

    ReplyDelete
  4. hahaha.. siannya... mmg trafik jem btoi tu.. lain kali jgn lupa bw roti skali.. x de la membazir terbuang mcm tu jer.. ehehehe

    ReplyDelete
  5. hi follow back :) http://hkieyrarara.blogspot.com/

    ReplyDelete