Feb 14, 2012

rejected!


keesokan harinya..



Apa agaknya perasaan korang bila seharian siapkan assigment tapi last-last kena reject?

Benda ni sebenarnya dah terjadi dalam dua minggu yang lepas tapi baru berpeluang nak update hari ini. Ngaa... rasa nak pergi culik anjing laut tu untuk buat assignment sebab kitorang kena suruh buat bentuk haiwan laut menggunakan dawai T3T

29 comments:

  1. Ish.. kesiannya.. Mesti tensyen kan.. sabar sabar..

    Ala.. pegi kidnap ja sekor kat aquaria klcc tu.. haha

    ReplyDelete
  2. huhu..penah mengalami pengalaman yg lebih kurang sama..esaimen yg berminggu2 buat tapi terpaksa buat balik dalam masa kurang dari 5 jam gara2 pendrive ada virus kat lab. masa tu menaip dalam tangisan..huhuu~

    ReplyDelete
  3. hoho.. SE~~ lama menyepi ye.. Fhm.. kos yg saya amik pn camtu gak..

    ReplyDelete
  4. cianyaa..biasa la.sy dh biasa dulu zaman belajar kena reject2..tp usaha dan usaha..XD

    ReplyDelete
  5. sabar²..akak dl bkn esemen kn rejek, tp thesis utk projek thn akhir.. 6kali rejek hanya utk bab 3.. lg hebat.. tula cabaran sbg student.. hehe..

    ReplyDelete
  6. ahhhh kena rejek.. bertabahlah..

    ReplyDelete
  7. menarik lah homework nie...kalau cc ada sana boleh buat sama2...kita buat naga dalam laut, hihi

    ReplyDelete
  8. @•♥ Myra ♥•,, alolooo.. ciannya.. knpem r skt aty kan..huhu

    ReplyDelete
  9. @Gadis Misteri,, haha.. lme ke? erm.. dak AD cmtu la.. blambak..haha

    ReplyDelete
  10. @merahitujambu,, huhu..betul tu.. usaha tangga kejayaan! haha

    ReplyDelete
  11. @Cik Cempaka,, amboi.. naga ag r lme nk siap..haha,, nt kita wt sesame k XD

    ReplyDelete
  12. sampai x tido malam tu.. keje last minute ke ape nih haha

    ReplyDelete
  13. dont give up SE >.<
    you can do it ^_^

    ReplyDelete
  14. hehe...adat la tu kan..sabo je lah.... haha

    ReplyDelete
  15. haha... mmg 'seronok' kena reject ni. macam2 ada kat kepala otak time2 mcm nih..mencucuk2... hehe...

    ReplyDelete
  16. hahaha..pernah jugak wan alami nie..rasa macm nak sgt bagi pelempang..ahahha.. tapi itulah rasanya kan..ada jugak pengalaman yg "best sangat"..eheheh..jom kiuta culik anjing laut

    ReplyDelete
  17. @Wan_hazel,, tula psl... geram gak tp kne sbr..huhu..jom kita p culik,,haha

    ReplyDelete
  18. salam ziarah.

    apa rasa? rasa nak bakar je org yg reject tu? xpon nak hempuk2 dgn assignment tu.. haha..boleh x jawapan tu? ;p

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum. Saya baru dpt twrn temuduga dip seni lukis dan seni reka. Nak tanya lah okay ke kos ni? Sebab baca pasal post temuduga lepas tu assigment yg pelik ni mcm takut je hehe.

    ReplyDelete