Jan 1, 2012

Tahun Baru!

Assalamualaikum dan hai! Wahhhhh... LONG TIME NO SEE! Aku rindu sangat dah dengan blog ni dan tak lupa juga kat member- member yang selalu singgah ke blog ni, terima kasih diucapkan.

Aku nampak jugak komen dan ucapan korang kat shoutbox which is sekarang ni dah tak berfungsi lagi sebab dah start nak main bayar- bayar. Huh, memang taklah kan dengan keadaan aku sekarang ni, HAHA. Apapun, aku ucapkan korang semua selamat menyambut tahun baru! XD


Dan yang ini merupakan hasil daripada kitaorang, comic doodler , untuk tahun baru ni. Sepatutnya aku nak lukis cerita pasal ni tapi disebabkan busy dengan assignments, semua tu tertunggak. Dan akhirnya hanya mampu post yang ni je, HAHA.

The list of participants:
The Doom Bringers (Left Side)
1. Ernest Ng (http://dontlikethatbro.blogspot.com) – Shadow Ninjas
2. Aujinz (http://aujinz.blogspot.com/)- Blue MECHA
3. syuthekitteh (http://syuthekitteh.tumblr.com/) – Sailordoom & Super Evil Kitteh
4. Miss Morbids (http://missmorbids.net) Lady Morbids and Sir Oreo
5. Miao&WafuPafu (http://akiraceo.com) – DragonMaster
6. UTAR Boy ( http://utarboy.blogspot.com ) – Bankai Shinigami Boy
7. Pauline Low (http://iknowyoudontgiveadamnaboutmylife.blogspot.com) – Queen of Evil
8. Robin (http://burungrobin.blogspot.com) – Prince of Evil
9.The Sharkox (http://www.thesharkox.com/) – Mutant
The Protector of Earth (Right Side)
1. Amin Aizuddin (http://amin-aizuddin.blogspot.com)-Zorro Malaya
2. Egg & Yolk (http://theeggyolks.blogspot.com) – Eggatron
3. Munyamunya (http://charchillies.blogspot.com/) – Kitteh Army
4. Kendy’s life a.k.a house88kend (http://kendylife.blogspot.com)- Flower Goddess
5. A Medical Student Life Told in Comics (http://www.mistersimpleton.blogspot.com) – Medic Team
6. cheeChingy (http://cheechingy.com) – PokemonMaster
7. Bolehland (http://bolehland.net) – Samurais
8. SE ( http://syafeikaedora.blogspot.com) - Green warrior
9. Dorky Guy (http://dorkyguy.blogspot.com) – DragonRider
10. Kyoru (http://koudamainframe.blogspot.com) – Aegis Warriors
11. SayaDoodle (http://sayadoodle.com) -
12. Pek Chek Kia (http://pekchekkia.com) – Super Pek Chek Saiyan 4
High Res boleh dapat kat sini..

14 comments:

  1. tengah cari mana doodle SE..yg pakai tudung eh?

    ReplyDelete
  2. muat tak lau letak sy punya plak.??=p

    ReplyDelete
  3. 1. guna shoutcamp ganti shoutmix.
    2. nak letak link x leh kena gam nnt oleh pemilik blog.
    3. Doodler OSEM-lah blog ni...
    4. Have a bless New Year! C=

    ReplyDelete
  4. salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete
  5. saya suka baca cerita mengenai kehidupan kamu yang digambarkan melalui lukisan2 yang comel... tapi saya rasa kamu patut maksimumkan bakat melukis yang kamu ada untuk menterjemahkan kisah kehidupan kamu melalui lukisan seperti yang dilakukan oleh akiraceo... menarik + comel + unpridictable + well organized... kalau kamu boleh improvekan diri kamu, saya rasa ia akan jadi lebih menarik :D

    ReplyDelete
  6. Baru update?hahaha..Lambat =P *ke saya yang lambat??*hahaha XD

    ReplyDelete
  7. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete
  8. assalam dear .
    saya eyza . saya akan mengadakan contest . saya ingin bertanya seandainya saudari sudi untuk menjadi sponsor untuk contest saya . apa jenis hadiah saya akan terima sama ada header , doodle , topup , shawl atau yg lain-2 . jika anda sudi sila emailkan ke eyzabitbit@yahoo.com dengan kadar segera .
    terima kasih :)

    ReplyDelete