Mar 31, 2012

Raisiiiiiiii.... why?





Damn it! Sangat sangat memalukan. 
Masa tu aku kena ambil oleh umi dan hazmi, planning nak masak nasi dan panaskan
lauk untuk makan malam.
But it turns out....
NASI MENJADI BUBUR!
Oh, terasa peribahasa ini sangat sesuai untuk diriku!
Jangan nak cakap aku tak pernah masaklah kan, aku sendiri terkejut beruk kot!
Tak pernah jadi hal macam ni, aiyak!
Dan yang paling sakit hati bila hazmi keep saying..
" boleh makan tak ni? boleh makan tak ni?"
Failed as menantu mithali,, huhu...
Aku tak sanggup kalau nanti ...



Mungkinkah?