Nov 14, 2011

SE says goodbye :(








Wuwuwu.. T________________T sangat sedih apabila terpaksa meninggalkan semua ni. Dalam beberapa jam lagi, aku akan meninggalkan rumah dan seterusnya Sabah, untuk menyambung pelajaran yang sudah lama tergendala.

Dan YA, aku pastilah akan merindui internet, sehari tak buka tak boleh woo. So, kalau dah sampai ke UiTm nanti, tak tahulah dapat ke tak online. Mungkin jugak blog ni akan kesepian buat sementara waktu. Entah- entah aku cuti sem nanti baru dapat online? Siapalah tahu kan? Ngaa.. aku nanti mesti rindu kat korang jugak yang selalu jenguk blog ni, yang mengomen, yang follow, dan jugak silent readers!


NOTA : Aik,, trimazz buat aujinz sebab promote aku dan lukiskan yang ni untuk aku,, perghh lama baru nak ucap HAHA.






20 comments:

  1. welkam tu semenanjung again .. wah3,,, jgn sedih2,, epi2 eakk .. smile always .. =]

    ReplyDelete
  2. @Hadi Marosadee 히스,, haha.. trimazz.. akey,, da x cdy ag da.. kne kuat pasni,,haha

    ReplyDelete
  3. mesti ayam tuh rindu SE nanti...heee..

    ReplyDelete
  4. cian kt ayam tu..sampai hati x rindu dia..bawak sekali ayam tu

    ReplyDelete
  5. Shah Alam?.. alaa.. nanti leh laa kite deting.. koh koh koh

    ReplyDelete
  6. akhirnya, dapat jugak buka blog nie, seblum ni asik loading sekerat jalan jer...

    sampai jumpa lagi
    nanti ada tenet, terus hupdate tau

    ReplyDelete
  7. i'm really gonna miss u and ur blog. waaaa.

    ReplyDelete
  8. salam, 1st time masuk sini. sangat teruja dgn artwork kamu. :)

    http://alieff.com/doodles-karya-anak-malaysia/

    ReplyDelete
  9. Salam. Pertama kali singgah ke mari.. Adik sangat kreatif dan berbakat.

    ReplyDelete
  10. Kesian ayam tu..Takde sape rindu..hakhak XD

    ReplyDelete
  11. uitm tak ada wifi ke? isk isk isk

    ReplyDelete
  12. salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete
  13. ala xpe la . demi untuk kak syafika berjaya :D . nanti free up to date la blog comel SE ni :)

    ReplyDelete