Mar 12, 2011

link pelangi/ link warna- warni/ rainbow link

HAHAHA.. tajuk yang lengkap! Sekarang ni nak buat pasal link pulak. Hari tu dah buat pasal link dengan efek marquee . Aku tak ingatlah kalau aku ada ke tak buat tuto pasal ni. Macam ada jer tapi bila aku check takde la pulok. Takpelah, aku buat tuto ni k since masih ada lagi yang tak tahu dan teringin nak belajar.

Akey, sekarang ni korang pergi kat design dan pergi ke page elements.


Add a gadget--> javascript/ html



copy paste code kat bawah ni.

 <script src="http://fwzynn.googlepages.com/rainbow.user.js" type="text/javascript">

/***********************************************

* Script edited by Ynn Ainul at http://fwzynn.blogspot.com/

* Please keep this notice intact

***********************************************/
</script>



tajuk tu biar kosong aje k. 

10 comments: